Lumottu hetki - VOICE & LISTENING   (Julkaistu: 16.10.2017)

VOICE AND LISTENING 2017

PUHELU TUNTEMATTOMASTA NUMEROSTA: ASIAKKAALLE LUMOTTU HETKI!

Kokemuksen jakajana Lauri Vihonen

Vastasin tiistaina puheluun, joka tuli minulle aivan tuntemattomasta numerosta. Esittäydyttyään soittaja sanoi: ”Kuulin, että teillä on pulmia terassikatteenne kanssa”. Puhelu yllätti minut täysin, enkä ymmärtänyt ensin lainkaan mistä hän puhui. Tiedustelin soittajalta, ketä hän tavoittelee? Hän vastasi tavoittelevansa minua, Lauri Vihosta.

Kun kysyin, miksi hän ottaa minuun yhteyden, hän kertoi seuraavaa. Olin ollut edellisenä lauantaina lähirautakaupan viikonloppumessuilla ja siinä yhteydessä vaihtanut muutaman sanan yrityksen messuedustajan kanssa heiltä hankkimani terassikatteen pienistä pulmista. Nimeni oli siinä yhteydessä tullut esille, enkä vaivannut asialla enää mieltäni.

Kysyin vielä soittajalta, miten he löysivät yhteystietoni? Tuotteet olin käynyt ostamassa heiltä yli kaksi vuotta sitten. Hän kertoi, että he olivat etsineet puhelinnumeroni nimeni perusteella vanhoista sähköpostiviesteistään.

Olin kuin lumottu, kun puhelun aikana ymmärsin kaiken sen vaivan, minkä yrityksen eri henkilöt olivat tehneet tavoittaakseen minut. Messuedustaja oli tarttunut mainitsemaani pulmaan ja huolehtinut, että tieto välittyy eteenpäin. Yhteystietoni oli etsitty esiin vanhoista sähköpostiviesteistä ja välitetty asiantuntijalle, joka otti minuun yhteyttä heti tiistaina lauantaisen messukohtaamisen jälkeen.

Lumottu hetki on asiakaskokemuksen sydämessä. Sen kokeneista tulee uskollisia asiakkaita, jotka suosittelevat yritystä, sen tuotteita ja palveluita muille. Kiitos Keraplast, jolle asiakas on keskiössä!


« Takaisin

STRATO
info(ät)strato.fi
etunimi.sukunimi(ät)strato.fi
korvaa (ät) @-merkillä


 

 
©2018 STRATO - MMD Networks Oy